Završen 18. turnir Sportom protiv droge

U petak, 15. lipnja 2018. na Sportskim terenima Hotela Sport i Izletišta Petek u Ivanić-Gradu održana je završnica 18. humanitarnog malonogometnog turnira Sportom protiv droge. Finale ovogodišnjeg turnira igrale su momčadi Agrina-Pad i CB Olimp & CB Dribbling, a nakon izjednačenog regularnog dijela i izvođenja udaraca s bijele točke, momčad CB Olimp & CB Dribbling odnijela je titulu prvaka 18. turnira Sportom protiv droge.

Najbolji igrač je Sesa iz Agrina pada, a najbolji vratar Pavlić iz CB Olimp & CB Driblling-a, dok su kod žena najbolja igračica Cicijelj i najbolja vratarka Smiljanec, obje iz Meteora produkcije.

Ove godine prikupljeno je ukupno 20.000,00 kn, a prikupljena sredstva donirana su Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ, Caritasu župe Ivanić-Grad i Udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu i pružanje podrške i skrbi osobama s invaliditetom Beata iz Ivanić-Grada.

Povodom završnice turnira organizirana je svečana večera za sponzore kao znak zahvale za sudjelovanje i podršku u organizaciji, te je tom prigodom prisutnim predstavnicima sponzora dodjeljena zahvalnica.

Poredak Seniori:

 1. mjesto – CB Olimp & CB Dribbling
 2. mjesto – Agrina Pad
 3. mjesto – NC Truth Restoran Vallis
 4. Ritz Klub

Poredak Žene:

 1. mjesto – Meteora produkcija
 2. mjesto – Hrvatski telekom
 3. mjesto – Đrama Kvin
 4. mjesto – CB Olimp & CB Dribbling

Poredak Veterani:

 1. mjesto – CB Kova
 2. mjesto – CB Donitelj PNT Croatia
 3. mjesto – IN Color
 4. mjesto – Izletište Petek

Leave a Reply