19. humanitani malonogometni turnir Sportom protiv droge i ove godine će okupiti neke od najboljih amaterskih ekipa s područja Zagrebačke županije, Zagreba i okolice. Više od 20 momčadi borit će se za ukupni nagradni fond od čak 50.000,00 kn. U 19 godina postojanja kroz turnir je prikupljeno preko pola milijuna kuna dobrotvornih priloga koji su podijeljeni udrugama i osobama u potrebi, među kojima su Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ, Udruga Beata, Crveni Križ Ivanić-Grad te mnoge druge. Osim malonogometnog turnira, kroz događaj Sportom protiv droge održavaju se srednjoškolski, veteranski i ženski turnir u malom nogometu te turniri u rukometu i odbojci na pijesku.

Glavni turnir održava se od 1. do 14. lipnja 2019. godine.

Predturnir u malom nogometu održava se 30. i 31. svibnja, dok će se Cageball turnir, iznimno dinamičan mali nogomet u kavezu, održati 1. lipnja, a 8. i 9. te 15. i 16. lipnja održavaju se dječji malonogometni turniri.

Sve utakmice održavaju se na malonogometnom terenu Hotela Sport u Ivanić-Gradu. Svoje ekipe možete prijaviti na brojeve telefona – 099 242 4107 ili 099 265 8625.

Projekt humanitarnog malonogometnog turnira Sportom protiv droge započeo je još 2000. godine kao inicijativa nekoliko učenika Srednje škole Ivan Švear iz Ivanić-Grada, a tokom godina prometnuo se u jedno od glavnih sportskih događanja u Zagrebačkoj županiji i šire.

Leave a Reply